Bela tehnika poceni

Danes si brez bele tehnike skoraj ne predstavljamo našega vsakdana, saj nam olajša vsakodnevna gospodinjska opravila. Da je bela tehnika poceni, je pa sploh všečen podatek, saj tako ob menjavi gospodinjskih aparatov nimamo velikega posega v proračun.
Z razvojem tehnologije, se na trgu pojavljajo gospodinjski aparati, ki so kvalitetnejši, trajnejši in energetsko varčnejši, z enostavnejšo in bolj učinkovito uporabo. Moderni gospodinjski aparati so tudi funkcionalnejši in bolj elegantnega videza. Čeprav je bela tehnika poceni, boste v trgovini eMUndia vedno našli razne akcije in dodatna znižanja kvalitetnih velikih in malih gospodinjskih aparatov.

bela tehnika poceni

Veliki gospodinjski aparati

Med velike gospodinjske aparate štejemo hladilnik, zamrzovalnik, pralni in sušilni stroj, pečico, kuhalne plošče, kuhinjske nape. V trgovini eMundia boste našli veliko izbiro teh aparatov različnih priznanih znamk. Najbolj znane so Bosch, Samsung, Gorenje, Beko in druge. Odločite se lahko med hladilniki z najnovejšimi funkcijami, zamrzovalniki, ki vam bodo s svojim prostorom rešili težave shranjevanja zamrznjenih jedi, lahko pa izberete napravo z združenim hladilnim in zamrzovalnim delom in tako prihranite na prostoru. Sodobnejši štedilniki in kuhalne plošče, vam bodo omogočili prijetno in bolj enostavno pripravo obrokov, če pa nad štedilnik namontirate tudi napo, boste preprečili širjenje neprijetnih vonjav. Po obilnem kosilu pa boste lahko vedno počivali, saj bo za vašo umazano posodo poskrbel kar najsodobnejši pomivalni stroj, ki ga boste izbrali v naši trgovini. Da je bela tehnika poceni boste zasledili na naši spletni strani, kjer si lahko pogledate še večjo izbiro velikih gospodinjskih aparatov

Želite pripravljeno ponudbo?

Pridobite si popolnoma brezplačno in neobvezujočo ponudbo še danes!

Mali gospodinjski aparati

Med male gospodinjske aparate sodijo, vsi mali robotski pomočniki, kot je naprimer aparat za kuhanje kave, grelnik vode, opekač, mešalnik, rezalnik, kuhinjska tehtnica,… Za mnoge je najlepši vonj, ko se zjutraj zbudimo, vonj po sveže kuhani kavi. V naši trgovini lahko izberete kavni aparat, ki bo vašo kavo skuhal v kratkem času in se bo barvno uskladil s kuhinjskim pultom. Če ne marate kave, si lahko z grelnikom vode pripravite čaj. Z majhno, priročno in funkcionalno kuhinjsko tehtnico si lahko pomagate pri peki peciva, za vami pa bo raztreseno moko posesal kar robotski sesalnik. Si predstavljate življenje brez teh mali pomočnikov? Ali pa da ne bi imeli mesoreznice, na kateri bi vsako jutro narezali domačo salamo za zajtrk? V naši trgovini imate na voljo manjše in večje mesoreznice, ter ostale naprave za mletje in obdelavo mesa. Vsaka gospodinja sanja o univerzalnem aparatu, ki bo lahko mešal, stepal, sekal, gnetel in ribal. Kuhinjski roboti, ki so vse bolj moderni, z menjavo različnih nastavkov omogočajo vsestransko uporabo. Ker je v naši trgovini bela tehnika poceni, si lahko praktično vsaka gospodinja privošči takega robota.

Pred nakupom kateregakoli aparata se je smiselno pozanimati, koliko električne energije porabi. Na hladilnikih, zamrzovalnikih, pralnih in sušilnih strojih, sesalnikih in pomivalnih strojih, ter drugih velikih in malih gospodinjskih aparatih, za katere se smatra, da so večji porabniki električne energije, boste našli energijsko nalepko. Na njej so podatki o letni porabi energije, v kateri energijski razred spada aparat, kakšen je model, in kdo je proizvajalec. Namen te nalepke je ozaveščanje potrošnikov, ter zagotavljanje zanesljivih podatkov o aparatu, da se lažje odločijo za nakup. Čeprav je bela tehnika poceni in investicija ni velika, je idealno, če lahko med uporabo aparatov prišparamo tudi na računu za električno energijo. Zato je pomembno, da izberemo gospodinjske aparate, ki spadajo v razred A in B, za katera velja, da sta najvarčnejša.

Po nakupu bele tehnike, pa se lahko z našimi referenti dogovorite tudi za dostavo. Nudimo dostavo kateregakoli aparata po vsej Sloveniji hitro in za nizko ceno. Ob nakupu določenih izdelkov, pa je dostava celo brezplačna. Tukaj pa se naše sodelovanje še ne konča. Lahko se dogovorite tudi za montažo, lažjih, kot tudi kompleksnejših aparatov. Naši monterji bodo delo opravili strokovno in po nizki ceni. Po montaži se dogovorite tudi za zagotavljanje rezervnih delov in opravljanje servisov.

Čeprav je v trgovini eMundia bela tehnika poceni, razumemo, da je vseeno lahko za nekoga prevelik finančni zalogaj, zato vam nudimo različne možnosti plačila, vsi načini pa omogočajo plačilo na obroke. Odločite se lahko za plačilo s kreditno kartico, z nakazilom na račun podjetja, z gotovino ob prevzemu, lahko pa se odločite za Summit hitri kredit. To je storitev spletne trgovine eMundia, ki vam v sodelovanju s Summit Leasing Slovenija omogoča nakup v 60 mesečnih obrokih. Minimalni znesek kredita znaša 125 evrov, maksimalni pa 8.000 evrov. Za odobritev kredita morate biti polnoleten državljan Slovenije, redno zaposlen, ali pa s statusom upokojenca, vendar ne starejši od 78 let. Če pa vam je odveč papirologija, ki jo potrebujete za odobritev kredita, se lahko poslužite LeanPay obročnega plačila. Gre za hitri kredit, brez obiska poslovalnice. Sicer za odobritev veljajo enaki pogoji, vendar brez dodatne dokumentacije. Za več informacij obiščite trgovino eMundia, kjer je bela tehnika poceni vedno, ko to potrebujete, in se posvetujte z našimi referenti, ki vam bodo z veseljem pomagali pri nakupu ali pa svetovali glede ugodnega plačila.

bela tehnika poceni

Ne samo, da je v trgovini eMundia bela tehnika poceni, za vas smo celo pripravili storitev izenači ceno. Če naprimer vi najdete kjerkoli izdelek po bolj ugodni ceni, kot je v naši trgovini, vam ceno takoj izenačimo. Tako boste vedno dobili kvaliteten izdelek po ugodni ceni.