Prodaja bele tehnike

Bela tehnika je danes nepogrešljiv del vsakega gospodinjstva. Si predstavljate dom brez pralnega stroja, štedilnika, pečice in drugih aparatur, ki nam danes lajšajo vsakdan? Seveda so se včasih, ko teh aparatur še ni bilo, znajdli po svoje in je vseeno bilo vse urejeno, a vseeno nam je danes s pestro izbiro gospodinjske opreme veliko prihranjeno.

Prodaja bele tehnike, je danes sestavni del že skoraj vsake malo večje trgovine. Tako nimamo težav, ko se nam pokvari pralni stroj, pečica, pomivalni stroj ali pa kateri izmed malih gospodinjskih aparatov, saj imamo vse na dosegu roke v najbližji trgovini. Trgovina eMundia je dobro založena trgovina z raznoliko izbiro gospodinjskih aparatov. Na spletni strani in v fizičnih poslovalnicah vas tako čaka vse od pralnih strojev, pomivalnih strojev, različnih sesalnikov, robotskih pomivalcev in ostale opreme za vaš dom. Ogledate si lahko tudi pestro izbiro manjših gospodinjskih aparatov, kot so naprimer, kuhinjski roboti, ožemalniki, kuhinjske tehtnice, grelci vode, mali kuhinjski žari, aparati za kuhanje kave, aparati za peko kruha, rezalniki in ostali mali pripomočki, brez katerih si danes težko predstavljamo vsakdan v našem domu.

prodaja bele tehnike

Si želite brezplačno ponudbo bele tehnike?

Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za pošiljanje ponudb in drugih informacij.

Prodaja bele tehnike je v Sloveniji zelo razširjena, saj so z razvojem tehnologije gospodinjski aparati postali nepogrešljivi. Danes si ne predstavljamo več, da bi morali prati perilo na roke, da ne bi imeli sesalca ali kakšnega drugega mini robotskega pomočnika pri peki peciva. Nakup bele tehnike pa nam lahko predstavlja velik izziv, saj imamo danes toliko izbire, da se je res težko odločiti. V trgovini eMundia lahko izbirate med velikimi in malimi gospodinjskimi aparati različnih priznanih blagovnih znamk. Gorenje, Beko, Bosch, Electrolux, AEG, Samsung so le nekatere znamke, s katerimi je prodaja bele tehnike v naši trgovini bolj pestra in kakovostna.

Se vam je pokvaril pralni stroj in ste razmišljali, da bi tokrat izbrali kakšnega bolj modernega, z več funkcijami ali pa kar kombinacijo pralno – sušilni stroj? Potem vam predlagamo, da si v naši trgovini pogledate pestro izbiro pralnih strojev. Na voljo so taki z navadnim ali invertnim motorjem, s kapaciteto od 6 do 8kg, različnih dimenzij in z različnimi funkcijami. Zelo priročna je naprimer funkcija varovanje dotočne cevi pred izlitjem vode, saj nas obvaruje pred morebitno poplavo. Če imate doma alergika, bo prava izbira pralni stroj, ki ima funkcijo proti alergijam, ki še dodatno izpira perilo. Zelo nam lahko pomeni tudi funkcija s časovno optimizacijo pranja. Lahko pa izberete pralno – sušilni stroj, ki poleg pranja perila nudi tudi sušenje. Tako vam ne bo treba skrbeti, kako se bodo vaša oblačila sušila v slabem vremenu. Lahko se odločite, da posebej poleg pralnega stroja, kupite tudi sušilni stroj, vendar je kombiniran aparat bolj praktičen, saj zavzame manj prostora.

Radi kuhate, pečete in ustvarjate razne dobrote v kuhinji? Potem si morate omisliti katerega izmed malih gospodinjskih aparatov. V trgovini eMundia lahko izbirate med različnimi malimi gospodinjskimi pomočniki, kot je kuhinjski robot, opekač kruha, rezalnik, mešalnik, ožemalnik, kuhinjska tehtnica, aparat za kavo, vakuumski aparat, električna ponev in drugi mali aparati. Seveda je po ustvarjanju treba kuhinjo tudi počistiti in ker se vedno nabere veliko posode, je fino, da imamo zmogljiv pomivalni stroj, v katerega lahko pospravimo veliko posode. Prodaja bele tehnike v naši trgovini vam nudi dve vrsti pomivalni strojev – vgradni in prostostoječi. Razlika med njima je samo v načinu postavitve.
Pri razmišljanju o nakupu bele tehnike, si nikar ne razbijajte glave s prevozom vašega aparata do doma. V trgovini eMundia nudimo dostavo na dom po zelo nizkih cenah. Nekateri artikli pa imajo celo brezplačno dostavo. Vse kar naročite preko spletne trgovine, gre iz skladišča v najkrajšem možnem času. Tako je lahko naročilo, ki je oddano do 12 ure, lahko pri vas že naslednji dan. Seveda je pogoj, da je artikel na zalogi, v nasprotnem primeru je rok dobave od 2 do 8 dni, odvisno od dobavitelja. Po želji pa lahko blago prevzamete osebno v vseh poslovalnicah naše trgovine in se tako z našimi referenti še posvetujete o uporabi kupljenih artiklov, njihovemu vzdrževanju ali o drugih zadevah, ki vas zanimajo glede naših izdelkov. Z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Prodaja bele tehnike na spletu predstavlja določen izziv, saj je treba kot prodajalec skrbeti, da so artikli redno na zalogi, da dobi kupec dovolj informacij o željenem artiklu in tudi, da dobi kupec garancijo na kupljen izdelek. V naši trgovini vam na vse izdelke nudimo garancijo, pri nekaterih artiklih celo do 5 let.
Prodaja bele tehnike po nizkih cenah je naše darilo za vas, ker vemo, da je danes nakup bele tehnike lahko velik zalogaj, nudimo pa vam tudi več načinov plačila. Lahko se odločite za plačilo z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun podjetja, s kreditno kartico ali za plačilo s hitrim kreditom ( več informacij o tej možnosti plačila si v preberite na naši spletni strani ).
V spletni brskalnik vtipkajte »prodaja bele tehnike«, poskrolajte do naše spletne strani in si preberite še več o naši izbiri kvalitetnih izdelkov.