Zamrzovalne omare Gorenje

Ste tudi vi komaj čakali na ta čas, ko so naši vrtovi polni vrtnin? Ste veseli, ker si lahko vsak dan pripravite svežo zelenjavo za obrok? Ker je ponavadi zelenjave toliko, da jo ne moremo vse naenkrat porabiti, pozimi, pa nimamo možnosti za svežo zelenjavo, je super ideja, da svoje pridelke zamrznimo in si tako naredimo zalogo za celo leto, oziroma do naslednje sezone. Po drugi strani pa imamo pozimi koline, kjer se naredi zaloga klobas, salam in ostalih dobrot iz mesa in prav tako potrebujemo zamrzovalno omaro za shranjevanje, da nas vse lepo sveže počaka do takrat, ko si zaželimo obrok iz domačih dobrot.

zamrzovalne omare gorenje

Zamrzovalniki, ki so priključeni hladilniku, so ponavadi premajhni, saj imajo le nekaj predalov, ponavadi štiri, pa še te majhne in ozke. Poleg domače zelenjave iz vrta in domačih mesnih dobrot, pa ponavadi zamrnemo tudi sadje, domače sladolede, in druge v naprej pripravljene jedi, zato potrebujemo več prostora. Idealna rešitev so zamrzovalne skrinje, kot so naprimer zamrzovalne omare Gorenje, ki poleg dodatnega prostora poskrbijo tudi za to, da so živila shranjena pregledno in so hitro na dosegu, zaradi hitre zamrzovalne funkcije, pa dolgo ostanejo sveža.

Želite pripravljeno ponudbo?

Pridobite si popolnoma brezplačno in neobvezujočo ponudbo še danes!

Cena zamrzovalne omare Gorenje je zelo nizka, glede na to, s kakšno kvaliteto se lahko ponaša in da ima veliko prednosti pred zamrzovalniki drugih blagovnih znamk. V trgovini eMundia vas čaka velika izbira zamrzovalnikov po ugodnih cenah. Prijazni tgovci, ki se spoznajo na belo tehniko, vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri zamrzovalne omare za vaš dom. Pri izbiri zamrzovalne omare Gorenje boste svojim živilom privoščili najboljše, zato obiščite trgovino eMundia in izberite svoj zamrzovalnik.

Prednost zamrzovalnih omar pred majhnimi skrinjami je v tem, da imajo police, na katerih so zložene stvari, ki jih zaradi lepe preglednosti lažje najdeš. So tudi zelo praktične, saj si lahko prilagodite njeno velikost glede na prostor, ki ga imate na voljo v kuhinji. Zamrzovalne omare Gorenje lahko namestite v katerikoli prostor, četudi je omejen, saj omogočajo praktično namestitev ob steno, ker so tečaji vrat oblikovani tako, da jih lahko odpirate pod pravim kotom in s tem lažje izvlečete police, ko to potrebujete. Zamrzovalne omare Gorenje se ponašajo z visoko tehnologijo NoFrost, ki poskrbi, da se s pomočjo kroženja zraka ne nabira srž na živilih in led v notranjosti zamrzovalnika. Tako se zamrznjena živila ne sprimejo med sabo in ostanejo pregledna. Prav tako vam ni treba skrbeti za odtaljevanje in čiščenje notranjosti zamrzovalnika, kot pri starejših aparatih, kar nam je še posebej všeč, saj verjetno nihče ne mara tega opravila.

V trgovini eMundia boste našli veliko izbiro zamrzovalnih skrinj, kupci pa se najbolj odločajo za zamrzovalne omare Gorenje. Na voljo imate več različnih velikosti in širin, od manjših, ki jih lahko vtaknete praktično kamorkoli, do malo večjih, ki imajo več predalov in s tem več možnosti za shranjevanje. Zamrzovalna omara Gorenje ima tudi to lastnost, da lahko veliko količino živil zamrzne v samo 24 urah, kar je pomembno, če nočemo, da se nam živila v tem času pokvarijo. To funkcijo je treba ročno nastaviti nekaj ur, preden nameravamo shraniti živila. Tako bo nihanje temperature čimmanjše. Pri nekaterih zamrzovalnikih je ta funkcija narejena tako, da se sama ugasne, pri nekaterih je treba to narediti ročno. Vam je ljubše, da lahko skrinjo upravljate elektronsko in na daljavo uravnavate temperaturo? Potem je za vas pravi zamrzovalnik tak, ki ima možnost elektronskega upravljanja, v nasprotnem primeru, pa izberete takega z mehanskim upravljanjem. Ima pa elektronsko upravljanje veliko prednosti. Poleg LED zaslona, na katerem sta prikazani temperatura, ki je nastavljena in dejanska temperatura znotraj zamrzovalnika, je tudi temperaturno nihanje omejeno na 0,5 stopinje Celzija. Pri zamrzovalnih omarah, ki imajo mehansko uravnavanje temperature, pa je to nihanje kar za 2 stopinje Celzija.

Pri izbiri zamrzovalne skrinje je zelo pomembno tudi, kakšna je njena poraba. Zamrzovalne omare Gorenje imajo nizko porabo energije, kar pomeni, da z investicijo na dolgi rok prišparate. Ponavadi vedno, ko se odločamo za nakup katerekoli bele tehnike, najprej pomislimo, koliko električne energije ta porabi. Seveda je to pomembno, saj ne bi radi, da bi plačevali večji račun za elektriko, kot je to potrebno. Obstajajo različni razredi porabe energije, od A++, za katerega velja najmanjša poraba energije, do G, za katerega velja, da je poraba energije največja. Energetski razred je določen glede na porabo energije na določeno prostornino, ne pa glede na absolutno porabo energije, kot to večina uporabnikov zmotno misli. Novejše skrinje, kot so zamrzovalne omare Gorenje, imajo nizko porabo električne energije in so zato idealna izbira tudi za tiste, ki ste trenutno primorani paziti na izdatke. Ob izpadu elektrike postanemo nejevoljni, ker se bojimo, da se nam bodo stvari v skrinji pokvarile, če bo izpad dolgotrajen. Zamrzovalne omare Gorenje nas odvrnejo tudi od teh skrbi, saj je njihova dobra lastnost tudi to, da ob izpadu elektrike živila varno shranjujejo 15 ur ali še več.